ГЕОДЕТСКИ МЕРЕЊА

Добредојдовте во светот на геодезијата

Квалитет, брзина и сигурност во извршувањето на работите од областа на инженерската и индустриската геодезија се само дел од особините кои ја карактеризираат нашата компанија. 
Пополнете го барањето за понуда.
Нашиот тим ќе Ве контактира во најкус можен рок.